South End Apartment Renovation

Floor Plan

The scope of this project involved the renovation of both the kitchen and bathroom. The initial kitchen layout was a confined galley style, disconnected from the rest of the apartment. The client desired an open, spacious feel to enhance the perceived size and organization of the one-bedroom apartment. Our objective was to modernize the entire space to its full potential.

Similarly, the bathroom lacked sophistication and needed a fresh start. The client sought a revitalized ambiance. Through the incorporation of new tiles, a modern vanity, and an upgraded shower feature, we succeeded in transforming it into an inviting sanctuary you’ll never want to leave.

 

Designer: Kontseptual Inc.

Contractor: WR Builders

Photography: Louis Jean Media

 

Gallery

More Projects

Phone: 857.209.8596

Address: 685 Hale Street Beverly, MA 01915
Email: alexandra@kontseptual.com

Opening Hours: Monday – Friday 9am – 5pm

Follow Us

Copyright © 2023 Kontseptual- All Rights Reserved